Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

(!!!UITVERKOCHT!!!) Klooster en van der Meulen spelen “Tijd Zat!”

27 september/20:30 - 22:30

€15

(!!!UITVERKOCHT!!!) Klooster en van der Meulen spelen “Tijd zat!”

Marieke Klooster was een van de drijvende krachten achter ‘Vrouw Holland’ en Sanneke van der Meulen speelde ooit bij Theater te Water en stond in een liedjesprogramma met Bert Visscher. Zij verenigden hun krachten om samen deze voorstelling te maken.

‘Tijd zat!’ is een krachtige, hilarische en ontroerende worsteling waarin twee vrouwen van dertig en vijftig het liefst de tijd stil willen zetten. Marieke Klooster en Sanneke van der Meulen treffen elkaar in on- en benulligheden die ertoe doen: ‘rokjesdag en de eeuwige jeugd’, ‘help! Ik word vergeten!’, ‘kapotte eieren versus invriezen’ ‘vervlogen hoop versus hoopvolle verwachtingen’, ‘angst versus verlangen, ‘later is nu’. Of je nou dertig of vijftig bent, dubbel leed vermaakt!

Midden in de corona tijd speelden ze tussen de lockdowns door aan boord. Nu zijn ze met de inmiddels gegroeide voorstelling terug bij Podium Verwondering.

Datum: 27 september 2024
Zaal open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur
Entree: €15,-
Locatie: Sluiskade

Je kunt reserveren via de link op de website, of door ons een mailtje met je naam, de naam en de datum van het evenement en het aantal kaarten dat je wilt reserveren te sturen. Wij zetten je vervolgens op de lijst! Hier ontvangt je een bevestiging van.

Gegevens

Datum:
27 september
Tijd:
20:30 - 22:30
Kosten:
€15
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Podium Verwondering
E-mail:
podiumverwondering@gmail.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Podium Verwondering
Sluiskade
Groningen, Netherlands
+ Google Maps